O-nest Lucille

 Lucille haar eerste nest

Het O-nest

Geboren op 19 februari 2018

Vader Ibbe Út de grutte Warnser, geboren 20 april 2013

Nadat Ibbe vlak voor de kerstdagen een paar daagjes bij ons had gelogeerd werd op 19 januari 2018 door middel van een echo bevestigd dat Lucille drachtig was meerdere puppy's, de dierenarts dacht zo ongeveer 6 á 7 pups te zien op het scherm.


Op maandag 19 februari, een paar daagjes eerder dan verwacht, beviel Lucille tot onze grote verrassing van maar liefst 10 puppy's, 4 reutjes en 6 teefjes.


Lucille bleek een fantastische moeder te zijn, rustig, lief en zeer zorgzaam. De zorg voor de pups heeft ze helemaal zelf gedaan, ze had voldoende melk voor alle tien en ze groeiden allemaal als kool.

Het zien opgroeien van de pups was wederom een feestje, het blijft toch een wonder om te zien hoe snel de pups veranderen in kleine hondjes met allemaal hun eigen karakters.


De puppy's hadden allemaal al heel snel een nieuwe eigenaar maar een aantal zijn wel wat langer gebleven, dit omdat er 4 pups naar Duitsland zijn gegaan en we hebben zelf een teefje gehouden, genaamd Ownah. Met 15 weken hebben wij het laatste reutje samen met Lucille en Ownah naar zijn nieuwe eigenaren in Duitsland gebracht.


Er zijn 4 reutjes en 6 teefjes geboren, waarvan nog enkele niet besproken zijn, voor meer informatie mag u ons altijd mailen of bellen. Zie pagina Contact